Tanzania Kifaru


Type: Kaffebønner
Hvorfor: "Det var kærlighed ved første blik, da Christian Jebsen opdagede kaffefarmen i 1990. I de følgende år fik den forsømte farm en tiltrængt ansigtsløftning. Kaffemarkerne blev delt op i såkaldte parceller, der blev indhegnet, og der blev anlagt brede vildtkorridorer, så elefanter og bøfler stadig kunne passere uhindret på deres vandringer." Sådan indleder Christian eventyret om en kaffefarm i Tanzania. Passion og bæredygtighed - dét er opskriften på en god kaffe!
Til hvem: No. 15 er flagskibet. Bourbon-bønnerne har en AA-klassificering, en middelkraftig ristning og har en chokoladeagtig smag med en undertone af nødder. Kaffen er tilpas afbalanceret syrlig og sød, og med en fyldig kop.   
BONUSINFO: Teamet bag Kifaru Coffee støtter op om de lokale i Tanzania og giver tilbage til ved at igangsætte sociale projekter i værk. Og det er ikke kun de lokale mennesker der bliver taget god hånd - det gælder selvfølgelig også for dyrene. Farmen dækker et areal på godt og vel 600 hektar. Der er anlagt en vildtkorridor på 200 hektar for områdets vilde dyr, der både tæller bøfler og elefanter. 
Find den her: Tanzania Kifaru No. 15
Psssst... Vi fører også No. 5 og No. 7